grouse shooting 2013 -2

grouse shooting 2013 -2

söndag 6 maj 2012

Träning lördag 12/5

På grund av hastigt ändrade planer har vi plötsligt nästa helg ledig och tänkte därför erbjuda två träningspass på lördag den 12 maj. För omväxlings skull ska vi vara på Lilla Träskaten utanför Ärla och har därmed tillgång till deras härliga marker och även möjlighet till vattenarbete.
Vi kör unghundar/nybörjare på förmiddagen mellan 9-12, tar en timmes lunchpaus (lunchen fixar Jill o Peter till självkostnadspris) och fortsätter sen med öppen-/elithundar på eftermiddagen mellan 13-16. Vi tar som vanligt emot max 8 hundar per pass, men behöver minst 5 ekipage i respektive grupp för att kunna genomföra träningen.

För att vi ska kunna ersätta Jill o Peter för att de upplåter marker, båt, bumper boys osv kommer träningen denna gång att kosta 400 kr per person (inkl moms). Meddela vid anmälan om ni vill ha lunch – den rekommenderas å det varmaste!
Välkomna!

foto: Raneryd


1 kommentar:

  1. Är väldigt sugen att anmäla mig Sofia, det var så trevligt i somras när du dömde Ökl träningsprovet på L.Träskaten, men jag har bara den helgen ledig i Maj och ska anordna ord viltspår i Härad helgen efter,Ha det så bra i alla fall!

    Mvh
    Maria och Nova

    SvaraRadera