grouse shooting 2013 -2

grouse shooting 2013 -2

tisdag 13 april 2010

Härlig dag...

Idag har det varit en underbar dag!
Det började med en lång promenad/träning med Gry & Sting på helt underbara träningsmarker...följdes upp med en närmare inspektion av trädgården och vad som behövde göras,det grillades och dagen avslutades med en kvällsträning i sällskap av roliga och kluriga Maria Sundberg.
Så här ska man ha det när man har det som sämst !

" Var sjutton tog mina hundar vägen nu då? "

" Här är dom ju! "

Siri och Maria är helt överens om vart dom ska !

Vi hade en bra träning på marker som bjöd på en hel del svårigheter såsom skiftande terrängavsnitt,djupa och breda diken och - som kronan på verket - en ganska närgången grävling !

" Passa din unghund nu " sa Maria samtidigt som unghunden stack för att kolla in grävlingen...ja, Marias unghund alltså..hehe..min skällde bara...

Dagens garv bjöd Gry på när hon på väg ut till en markering upp över en liten kulle helt plötsligt försvann...ner i en djup och ganska stor håla som hon tydligen inte riktigt såg, hon hade full fokus på markeringen. Maria som stod precis intill skrattade högt när Grys ben liksom fortsatte springa men den drygt 7-åriga (och kanske något eftersatta) kroppen ville liksom neråt...jaja, hon spikade markeringen i alla fall. Duktig hund !

I morgon bär det av till Jill & Peter för walkup-träning med Lena B-K. Jag motstod frestelsen att gå med Sting...han är bra duktig det lilla livet men jag vill inte sätta in honom i en linje innan grundträningen är bättre befäst. Gry tackar för det !!

2 kommentarer:

  1. Stort leende, va roligt ni har. Vi åker till Jönköping imorn o op. Må gott.
    Marina

    SvaraRadera